A Festival of Lessons & Carols Deventer Vocaal Ensemble

Zaterdag 21 december 20.00 uur in de Bergkerk, Deventer. Vrij toegang.

Pal voor de Kerstdagen verzorgt het Deventer Vocaal Ensemble (DVE) een vrij toegankelijk kerstconcert volgens de prachtige Engelse traditie: A Festival of Lessons and Carols.

In de sfeervolle Bergkerk zingt het koor bekende kerstliederen zoals “O come all ye Faithful” en “Silent night”. Ook laat het DVE minder bekende kerstliederen horen van zowel oude als nieuwe componisten. Deze kerstliederen worden afgewisseld met de “Lessons”, lezingen in het Engels over het kerstverhaal.

Het Deventer Vocaal Ensemble hoopt met dit concert bij te dragen aan een gezellige Kerst. DVE-lid Fokke Bronsema: ”Met de mooie Engelse liederen en lezingen hopen we het kerstgevoel op ons publiek over te brengen. De punch die we voor en na het concert schenken zal hier zeker aan bijdragen!”

Kom luisteren en zing met ons mee! Het concert is vrij toegankelijk. Wel vragen we een vrije gift na afloop ter bestrijding van onze onkosten. Afgaande op de volle kerken van vorige jaren zal het ook dit jaar weer druk bezocht gaan worden, dus kom op tijd. De deuren van de Bergkerk gaan om 19:30 uur open, het concert begint om 20:00 uur. Een gratis programmaboekje met de liederen en de teksten wordt bij de ingang van de kerk uitgedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.